Agenda, Verslag, Wetgeving, Wijkberaad, Wijkbijeenkomst, Wijkplatform

Parkeervisie

Op 7 december 2021 vindt de online informatiebijeenkomst over het parkeerbeleid plaats georganiseerd door de Gemeente Utrecht. Het Projectteam Parkeervisie geeft een toelichting op de plannen en u kunt vragen stellen. Via de link https://utrecht-nl.zoom.us/j/96271962805?pwd=UmdBTUlEdWJkUy9ISWtnS21DaVNPUT09  kan u deelnemen aan de bijeenkomst. Of ga naar www.zoom.us klik rechtsboven op Join a meeting en voeg onderstaande meetingID en passcode in. Vanaf 18.50 kan u naar de digitale vergaderruimte toe. Wij starten om 19.00!

Meeting ID: 962 7196 2805
Passcode: ********

Uw commentaar op deze sessie is welkom in de comments hieronder.

8 thoughts on “Parkeervisie

  1. Kunnen de sheets na afloop worden gedeeld met de deelnemers aan de bijeenkomst?

  2. Jullie hebben het continue over de vraag voor ruimte op straat. Dit terwijl er ook een vraag is naar parkeerruimte. Zie de 984 wachtende voor een parkeerverguning.

  3. Er zijn in de binnenstad 5 parkeerplekken voor gehandicapten, waarvan 1 plaats altijd ingebruik is als pakjes stalling.

  4. Hoe voorzien jullie in gehandicapten-fietsparkeren?

  5. Momenteel is een deel van Oog in Al nog steed graties parkeren. Door groei wijken rondom Oog in Al is de parkeerdruk erg hoog geworden. Sinds ongeveer 1 jaar geleden hebben we hier meldingen van gemaakt. Is er een plan om Oog in Al ook betaald parkeren in te voeren

  6. Parkeerders zonder extra vergunning staan nu in de wijk Oog in al bijvoorbeeld waar bewoners hun eigen auto als bewoner niet meer fatsoenlijk kunnen parkeren…

  7. Ik was best geshockeerd om te zien dat bewoners in jullie notitie ‘parkeerders’ worden genoemd..dat kwam heel vreemd over. Welke doelgroepen worden onderscheiden? Ik zie ouderen als doelgroep namelijk niet terug. Alleen gehandicapten lijkt me erg mager.

Leave a Reply

Your email address will not be published.